Vi tilbyder

Jordarbejde

Jordarbejde på Sjælland og Øerne

Alsidigt jordarbejde på Sjælland og Øerne

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med jordarbejde på Sjælland og Øerne. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for netop dig. Kontakt allerede i dag.

Jordarbejde fra a-z

Wollesen Byg A/S er dit lokale firma i Maribo, der startede op af Lasse Wollesen i 2018. Vi har stor erfaring med store og små opgaver, når det kommer til jordarbejde. Vi kan være med fra a-z. Kontakt og hør meget mere. 

Jordarbejde for erhverv og privat

Hos Wollesen Byg A/S udfører vi alsidigt jordarbejde for både private og erhverv i Maribo og omegn. Vi sørger altid for at være punktlige, nærværende og at overholde aftalerne. 

Jordarbejde i bedste kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidigt er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og kan slappe af under hele processen, uanset opgavens omfang og kompleksitet. 

Jordarbejde og entrepriser

Hos Wollesen Byg A/S står vi klar med hjælp og vejledning inden for lige det jordarbejde, du ønsker realiseret. Vi er behjælpelige lige fra klassiske opgaver til entrepriser og totalentrepriser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?
Kontakt os & hør mere om jeres muligheder
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejde, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til din henvendelse.